10 ravintola-alan trendiä maailmalta

Tekijät: Puhakainen, Eeva; Tuominen, Pasi; Nurminen, Anssi
Tekijöiden määrä: 3
Kieli: suomi
Julkaisutyyppi: E1 Yleistajuinen artikkeli, sanomalehtiartikkeli
Julkaisija: Kesko
Julkaisuvuosi: 2019
Numero: 3
Sivunumerot: 50 - 51
Tieteenala: Yhteiskuntatieteet
Muut yhteiskuntatieteet
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Puhakainen, Eeva - Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Tuominen, Pasi - Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko.
Sarja: Menu
Aiheet:
Linkit: http://star.m1.fi/kespro/menu-3-2019/#/article/50/page/1-1
Organisaation sisäinen affiliaatio: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko.